Kalemak Makina Onaylı
@kalemakmakina
    Yüklenecek Yayın Bulunamıyor!

    Firmaya Ait İç Mekan Resimleri

    Diğer Tamir Hizmetleri Diğer Tamir Hizmetleri Diğer Tamir Hizmetleri Diğer Tamir Hizmetleri

    Firmaya Ait Dış Mekan Resimleri

Firma İle Görüşmek için Lütfen Bilgilerinizi Girin


    Diğer Tamir Hizmetleri
    Tekstil Tamiri

Firmanın Ürünleri

    Firma Hakkında Bilgiler

    Tırnak Aç

    Kalemak Makina Endüstri San. Tic. Ltd. Şti. firması; sanayi dikiş makine alım-satımı, sanayi dikiş makine yedek parça satışı, kesim motorları, pastal çizim kağıtları, biye kesim, apare ve iğne çeşitleri satış hizmeti vermektedir. Firma kurulduğu günden beri hizmetlerinde kaliteye önem verir ve müşterilerini memnun etmeye çalışır. Terzi sektöründe sıkça kullanılan bunun yanı sıra birçok dairede de ev hanımları tarafından kullanılan dikiş makinalarının satın alınması, parçalarının alınması gibi durumlarda firmayı tercih edebilirsiniz. Dikiş makineleri olmak üzere makine için gereken her tür ekipmanı firmada bulabilir ve tedarik edebilirsiniz. Firma bu konuda tüm müşterilerine yardımcı olmaya hazırdır.

    Tırnak Kapat
Önemli :
Sistemimizde bulunan firmaların Bi Servis ile bir bağı bulunmamaktadır. Bi Servis sadece firma bilgilerini yayınlamaktadır.

Kalemak Makina İçin Ne Dediler?

Firma için henüz bir yorum yapılmadı! Hemen yorum ekleyerek insanlara seçimleri için yol gösterebilirsin!

Kalemak Makina Firmasına Yorum Yap

Profil
Firmayı Puanlayın :

Blog'dan Başlıklar

Thumbnail [100%x225]
Tüylenmeye Karşı Dayanıklı Kumaşlar

Tüylenmeye Karşı Dayanıklı Kumaşlar nelerdir? hangi kumaşlar tüylenme yapmaz? hangi kumaş topaklanma yapmaz? tüylenme, topaklanmaya karşı dayanıklı sağlam olan kumaşlar nelerdir? makalemizde kumaş özellikleri hakkındaki bilgiler açıklanmıştır.

Thumbnail [100%x225]
Kıyafetleri Neden Buzlukta Bekletmeliyiz?

Giysiler Neden Buzlukta Bekletilmeli? Faydaları Nelerdir? kıyafetler neden buzlukta bekletilmeli? kıyafetlerin tüylenmemesi, topaklanmaması için buzlukta mı bekletmek gerekir? kıyafetleri buzlukta bekletmek ne işe yarar? tüm bilgiler makalemizdedir.

Thumbnail [100%x225]
Giysilerin Yıpranmaması İçin Ne Yapmak Gerekir?

Kıyafetlerin Yıpranmaması İçin Neler Yapılmalı? giysiler nasıl yıpranmaz? giysileri uzun süre kullanma yöntemleri nelerdir? kıyafetler nasıl uzun ömürlü olur? kazakların, pantolonların yıpranmaması için yapılacaklar bilgisi makalemizde yazmaktadır.

Thumbnail [100%x225]
Buzdolabı Fanı Çalışmıyorsa Ne Yapmalı?

Buzdolabı Fanı Çalışmıyorsa Ne Yapmalı? buzdolabı fan motoru neden çalışmaz? kullanıcı bu sorunda servis çağırmadan önce neler yapmalıdır? sorun nasıl çözümlenir? buzdolabında fan arızası çözüm bilgisi detayları makalemizde açıklanmıştır.

Thumbnail [100%x225]
Yatak Ömrünü Uzatmanın Püf Noktaları

Yatağı Uzun Süre Kullanma Yöntemleri nelerdir? yatak nasıl uzun ömürlü olur? yatağı daha uzun süre kullanmak için neler yapmak gerekir? uzun ömürlü yataklar için nelere dikkat etmek gerekir? makalemizde tüm detayları uzun uzun açıkladık.

Thumbnail [100%x225]
Evde Pratik Overlok İşlemi

Overlok Nedir? Nasıl Yapılır? halı kenarına, paspas, kilim, kıyafet, giysi, örgü kazak kenarına overlok nasıl çekilir? evde overlok yapılabilir mi? evde overlok nasıl yapılır? en pratik yöntemle overlok işlemi hakkındaki tüm detaylar makalemizdedir.

    Kalemak Makina Hakkında Yorum Yap!
    Firma için Henüz Puanlama Yapılmamış!

    Kalemak Makina İçin Ne Dediler?

    Firma için henüz bir yorum yapılmadı! Hemen yorum ekleyerek insanlara seçimleri için yol gösterebilirsin!

    Kalemak Makina Firmasına Yorum Yap

    Profil
    Firmayı Puanlayın :

    Firma İletişim / Ulaşım Bilgileri

    İletişim Numarası
    0216 397 99 33 / 0555 858 80 25
    E-posta
    info@kalemakmakina.com.tr
    Adres
    Çamçeşme Mah. Müktesep Sok. NO:4/B Pendik/İstanbul