Kılıç Bayrak Onaylı
@kilicbayrak
    Yüklenecek Yayın Bulunamıyor!

    Firmaya Ait İç Mekan Resimleri

    Matbaa & Reklam Matbaa & Reklam Matbaa & Reklam Matbaa & Reklam

    Firmaya Ait Dış Mekan Resimleri

Firma İle Görüşmek için Lütfen Bilgilerinizi Girin


Firmanın Ürünleri

    Firma Hakkında Bilgiler

    Tırnak Aç

    Kılıç Bayrak firmasının bayrak imalatı konusundaki geçmişi 1975 tarihine dayanmaktadır. Firma her tür bayrak imalatının yanı sıra x-banner, roll-up, düz örümcek stand, Quick banner, örümcek masa standı, flama, poster gibi ürünlerin imalatını imalathanesi olan Maltepe ilçesinde uygulamaktadır. Bayrak imalatçısı olarak gönder bayrak, kırlangıç bayrak, Türk bayrağı, ipe dizili bayrak, masa bayrağı, makam bayrağı kurum ve kuruluşlar için her tür bayrak çeşidi ile birlikte birçok hizmeti de sunan firmayı güvenle tercih edebilirsiniz. Firma Maltepe ilçesinde bulunan imalathanesinde tüm taleplerinizi karşılayabilmek adına son teknoloji makine ve ekipmanları ile hizmete hazırdır.

    Tırnak Kapat
Önemli :
Sistemimizde bulunan firmaların Bi Servis ile bir bağı bulunmamaktadır. Bi Servis sadece firma bilgilerini yayınlamaktadır.

Kılıç Bayrak İçin Ne Dediler?

Firma için henüz bir yorum yapılmadı! Hemen yorum ekleyerek insanlara seçimleri için yol gösterebilirsin!

Kılıç Bayrak Firmasına Yorum Yap

Profil
Firmayı Puanlayın :

Blog'dan Başlıklar

Thumbnail [100%x225]
Tüylenmeye Karşı Dayanıklı Kumaşlar

Tüylenmeye Karşı Dayanıklı Kumaşlar nelerdir? hangi kumaşlar tüylenme yapmaz? hangi kumaş topaklanma yapmaz? tüylenme, topaklanmaya karşı dayanıklı sağlam olan kumaşlar nelerdir? makalemizde kumaş özellikleri hakkındaki bilgiler açıklanmıştır.

Thumbnail [100%x225]
Kıyafetleri Neden Buzlukta Bekletmeliyiz?

Giysiler Neden Buzlukta Bekletilmeli? Faydaları Nelerdir? kıyafetler neden buzlukta bekletilmeli? kıyafetlerin tüylenmemesi, topaklanmaması için buzlukta mı bekletmek gerekir? kıyafetleri buzlukta bekletmek ne işe yarar? tüm bilgiler makalemizdedir.

Thumbnail [100%x225]
Giysilerin Yıpranmaması İçin Ne Yapmak Gerekir?

Kıyafetlerin Yıpranmaması İçin Neler Yapılmalı? giysiler nasıl yıpranmaz? giysileri uzun süre kullanma yöntemleri nelerdir? kıyafetler nasıl uzun ömürlü olur? kazakların, pantolonların yıpranmaması için yapılacaklar bilgisi makalemizde yazmaktadır.

Thumbnail [100%x225]
Buzdolabı Fanı Çalışmıyorsa Ne Yapmalı?

Buzdolabı Fanı Çalışmıyorsa Ne Yapmalı? buzdolabı fan motoru neden çalışmaz? kullanıcı bu sorunda servis çağırmadan önce neler yapmalıdır? sorun nasıl çözümlenir? buzdolabında fan arızası çözüm bilgisi detayları makalemizde açıklanmıştır.

Thumbnail [100%x225]
Yatak Ömrünü Uzatmanın Püf Noktaları

Yatağı Uzun Süre Kullanma Yöntemleri nelerdir? yatak nasıl uzun ömürlü olur? yatağı daha uzun süre kullanmak için neler yapmak gerekir? uzun ömürlü yataklar için nelere dikkat etmek gerekir? makalemizde tüm detayları uzun uzun açıkladık.

Thumbnail [100%x225]
Evde Pratik Overlok İşlemi

Overlok Nedir? Nasıl Yapılır? halı kenarına, paspas, kilim, kıyafet, giysi, örgü kazak kenarına overlok nasıl çekilir? evde overlok yapılabilir mi? evde overlok nasıl yapılır? en pratik yöntemle overlok işlemi hakkındaki tüm detaylar makalemizdedir.

    Kılıç Bayrak Hakkında Yorum Yap!
    Firma için Henüz Puanlama Yapılmamış!

    Kılıç Bayrak İçin Ne Dediler?

    Firma için henüz bir yorum yapılmadı! Hemen yorum ekleyerek insanlara seçimleri için yol gösterebilirsin!

    Kılıç Bayrak Firmasına Yorum Yap

    Profil
    Firmayı Puanlayın :

    Firma İletişim / Ulaşım Bilgileri

    İletişim Numarası
    0216 489 94 21
    E-posta
    kilicbayrak@kilicbayrak.com
    Adres
    Aydınevler Mah. Saygı Cad. NO:16/A Maltepe/İstanbul